Jeugdwedstrijd 28 juli 2021 (Corona periode)

Hengelsportvereniging De Rietvoorn organiseert een jeugd viswedstrijd Op woensdag 28 juli.
Deze wedstrijd is voor alle jeugdleden van 8 t/m 13 jaar.

De wedstrijd wordt gevist in Veenendaal Oost deze vijver ligt aan de van Essenlaan
verzamelen is aan de Kleijerstraat.
De Corona maatregelen gelden ook voor deze activiteit/ wedstrijd, zie hieronder vermeld!
Opgeven is verplicht zodat wij weten hoeveel deelnemers aanwezig zullen zijn

Loten is om 18:15 uur aan de waterkant!
Aanvang van de wedstrijd:18:30 uur
Einde van de wedstrijd:20:00 uur
(Aansluitend prijsuitreiking aan de waterkant)

We vissen met de vaste hengel, dus geen werphengel!
Vergeet je vispas niet! zonder vispas kun je niet meedoen
!

Voor overige informatie kunt u bellen met Gerard Lodder 06-27155731
Opgeven graag via de mail om een goede registratie bij te kunnen houden, dit mag naar: gjlodder@hotmail.nl

Tot ziens aan de waterkant!!

Covid maatregelen 2021

• voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!

• blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

• blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten.

• blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19).

• blijf thuis als je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) minimaal zeven dagen thuis na de uitslag van de test.

• blijf thuis zolang je in thuisisolatie bent, omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.

• ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

• houd anderhalve meter (twee armlengtes) afstand van ieder andere persoon buiten jouw huishouden, uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar.

• hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

• ga voordat je naar de wedstrijd vertrekt thuis naar het toilet.

• was je handen met water en zeep voor en na de wedstrijd

• vermijd het aanraken van je gezicht.

• schud geen handen.

• kom niet eerder dan vijftien minuten voor de wedstrijd aan bij de waterkant..