Kortingsactie Jeugdvissers (Actie verlopen)

Veel mensen zijn gaan vissen de afgelopen corona-maanden. Genieten van het buiten zijn, het mooie weer en natuurlijk van vis. We komen nogal eens kinderen tegen die nog geen JeugdVISpas hebben en wel aan het vissen zijn. Om hen over de streep te trekken heeft HSV De Rietvoorn tijdelijk de contributie voor de jeugd verlaagd. De jeugdVISpas kost nu maar 10 euro! Ook kinderen die al een JeugdVISpas hebben komen we tegemoet. Zij mogen bij twee hengelsportwinkeliers een cadeau uitzoeken.

Forse korting op JeugdVISpas (Actie verlopen)

Jeugd die per 1 januari 2020 jonger dan 14 was kan nu een VISpas kopen voor maar 10 euro. Je krijgt dus maar liefst 8 euro korting! En met een JeugdVISpas kun je in de zomervakantie heerlijk genieten langs het water. De JeugdVISpas kun je eenvoudig bestellen door hier te klikken. Je kunt ook naar dierenspeciaalzaak Van de Weerd (Hoofdstaat 106) of Hertog Hengelsport (Middelbuurtse weg 34a). Bij deze winkels krijg je ook nog een klein welkomstcadeau. En bij deze winkels kun je tips krijgen over het vissen.

Bestaande jeugdleden mogen cadeau uitzoeken

Dit voordeel is er niet alleen voor jeugd die nog geen lid is. Ook de bestaande jeugdleden willen we tegemoet komen. Op vertoon van de JeugdVISpas van HSV De Rietvoorn mag je bij de hengelsportwinkeliers Hertog en Van de Weerd een viscadeautje uitzoeken van maar liefst 8 euro en voor hen is er ook het welkomstcadeautje!