Competitie A & B groep 2020

Competitie

Dit seizoen zullen er vrije wedstrijden worden georganiseerd met inachtneming van de Corona maatregelen
vanaf 13 juni. Dus er zal geen competitie gevist worden dit seizoen en de wedstrijden die georganiseerd worden zullen op een zaterdag gevist worden.
Er zal op deze site vermeld worden als je kunt opgeven voor deze wedstrijden en we hanteren maximaal 25 deelnemers per wedstrijd, vol is vol!

Geef je wel van te voren op voor deze wedstrijden, dit is een verplichting i.v.m. Corona maatregel!

Graag willen wij u vragen om deze site en Facebook in de gaten te houden voor de komende wedstrijden.

Voor overige vragen over de wedstrijden kunt u contact opnemen met;
Gerard Lodder 06-27155731