Woensdag 13 oktober 60+wedstrijd

Zondag, 10 oktober 2021

60+ wedstrijd

Woensdag 13 oktober willen wij weer een 60+ wedstrijd organiseren en deze wedstrijd wordt gevist in Stad in de Stad.

Aanvang wedstrijd: 13:30 uur Einde wedstrijd: ± 16:30 uur.

Loten is om 12:45 uur langs de waterkant!

Voor overige vragen over de wedstrijden kunt u contact opnemen met; Gerard Lodder 06-27155731

Bij de wateren waar gevist wordt tijdens de wedstrijden georganiseerd door
HSV De Rietvoorn en overige wedstrijden die gepubliceerd worden op de activiteitenkalender op de site, moeten alle oevers van deze wateren vrij gehouden worden voor de deelnemers aan deze wedstrijden.
Deze locaties worden ook aangegeven op de pamfletten bij de hengelsportwinkels en op de website. Datums zijn bepaald onder voorbehoud van eventuele wijzigingen!